Lördagen den 17 juni är det dags för "Dans i sommarnatten"! Vi kommer detta år ha begränsad antal platser. 32 stycken. Därför kommer platserna i första hand gå till högstadiet/gymnasiet. Finns det platser kvar så tar vi även in er från åk 6 (som börjar sjuan till hösten) Så ställ er i kö. Sen plockar jag sexor ifrån listan. Så först till kvarn. 

Kommer eventuellt bli lite ändring i programmet.

Vi börjar träna i Djurås gymnastiksal 12.00 och håller på så länge vi behöver. Som längst till ca 17.00. Så ta med något att äta under dagen. Vi tar en lite lunchpaus. 

Sen tar vi oss vidare till Österfors flottbro och tränar från 18.00 till senast 21.00 (vi är tidigare klara beroende på hur bra det går på bron). 

Sen har ni paus fram till kl. 23.00. Då kan ni antingen fixa skjuts hem och äta, eller åka till dansstudion och äta matssäck (ev åka och köpa mat på pizzerian)

Skjuts från Djurås till flottbron kan vi fixa om vi har tillräckligt med äldre elever med bil och körkort. Annars kommer vi behöva lite föräldrar som ställer upp. Återkommer med detta. 

Tag med vita kläder att ha under (kan bli kallt beroende på väder), vita skor(typ tygskor) eller dansskor, överlakan håller vi med. Myggmedel, paraply, regnkläder, ev smink om ni vill ha det. 

Anmälan till mig Jenny Anserin 

073-9866465

jenny.anserin@gagnef.se