Lördagen den 17 juni är det dags för "Dans i sommarnatten"! Ni som anmält er och fått plats får läsa infon under! Ni som står på kö får avvakta om någon hoppar av!

Vi börjar träna i Kyrkskolans gymnastiksal 12.00 och håller på så länge vi behöver. Som längst till ca 17.00. Så ta med något att äta under dagen. Vi tar en lite lunchpaus. (Lite långt att ta sig till Ica och handla så se till att ha med er nått att äta)

Sen tar vi oss vidare till Österfors flottbro och tränar från 18.00 till senast 21.00 (vi är klara tidigare beroende på hur bra det går på bron). 

Sen har ni paus fram till kl. 23.00. Då kan ni antingen fixa skjuts hem och äta, eller åka till dansstudion och äta matssäck (ev åka och köpa mat på pizzerian). Se till att fixa skjuts, kan hända att vi har bilar så det räcker för transport pizzerian/dansstudion. Det ser vi på lördagen.

Från Kyrkskolan till flottbron är det inte långt att gå, så inga extra bilar behövs den sträckan.

Tag med vita kläder att ha under (kan bli kallt beroende på väder), vita skor(typ tygskor) eller dansskor, överlakan håller vi med. Myggmedel, paraply, regnkläder, ev smink om ni vill ha det. 

// Jenny

073-9866465

jenny.anserin@gagnef.se