Dans i Sommarnatten!

Dags att anmäla sig till årets "Dans i sommarnatten"! Den kommer att genomföras lördagen 16 juni 23.30 på Österfors flottbro. 

Vilka kan delta? Från åk 7 och uppåt (ingen direkt övre åldersgräns, men ni ska dansa i kulturskolan)

Ni som går i åk 6 (ska börja i åk 7 till hösten) kan anmäla er och hamna på reservplats ifall det finns platser över, eller att någon hoppar av. 

Hur många platser? 36 stycken. 

Hur/När/Var? Vi träffas i dansstudion kl 12 där vi övar in hela programmet på lite mindre yta. Vi kommer ta en kortare lunchpaus samt fikapaus.

När vi känner oss klara i dansstudion och programmet sitter drar vi vidare till flottbron. Där kommer vi att träna på bron, med och utan scenkläder! När allt sitter på flottbron blir det ytterligare en paus för att sen ses vid bron senast kl. 23.00. Sen är det showtime! 

Ta med? Vita kläder att ha under (tänk på vad det är för väder om det behvös varmare kläder) dansskor (helst tunnare, ej sneakers) myggmedel, regnkläder, paraply, matsäck (lunch, fika).

Middag? Kan ni äta mellan träningen på flottbron och showen. Då har ni möjlighet att åka hem, ni får fixa skjuts själva för detta. Om ni inte åker hem finns möjlighet att åka till dansstudion. Man kan då handla på Ica eller pizzerian. 

Har ni fler frågor är det bara att höra av sig! 

Anmälan till Jenny på danslektionerna eller på mail. 

jenny.anserin@gagnef.se

FÖRST TILL KVARN!